Cum sa montezi o banda LED pt lumina de ambianta sub birou sau unde vrei tu!

Se vede in video-ul atasat sus, detaliat, tot ce aveti nevoie pentru a instala o banda LED in orice loc doriti, evident unde se poate. Este foarte simplu insa in acelasi timp sunt cateva chestii de care trebuie sa tineti cont in momentul in care instalati o banda LED.

1 – Locul unde o puneti afecteaza viata LED-urilor. De ce ? pentru ca LED = Ligh Emiting Diode, unde si lumina si dioda prin constructiile lor in general emit caldura. Ceea ce inseamna ca acea caldura trebuie inlaturata cumva inainte de a se acumula peste limita unde LED-ul poate functiona in parametrii corecti. Daca este RGB si este lipit in spatele unui monitor care mai emana si el caldura, in general daca calitatea LED-urilor este slabuta una sau chiar doua sau chiat toate cele 3 culori se pot arde rezultand in combinatia de culoare pentru LED-ul respectiv sa nu mai fie corecta sau chair sa nu mai functineze deloc acel LED.

De aceea,

Incercati in momentul in care veti pune led-uri intr-un loc in care caldura este prezenta intr-o cantitate mai mare, sa cumparati LED-uri de calitate nu cu 50 de lei de pe OLX .. eu recomand aceste led-uri. Nu am avut probleme cu ele niciodata de cand cumpar de la ei.

2 – Suprafata pe care lumina de la ele este reflectata afecteaza direct culoarea .. in sensul ca : in momentul in care spre ex lumina LED-urilor pe o culoare MOV este reflecatata pe o suprafata neagra, nuanta va fi mai albastruie, daca este reflectata pe o suprafata alba, nuanta va fi un mov deschis, mult mai frumos.

Cam astea sunt chestiile pe  care trebuie sa le tineti minte in momentul in care doriti sa va instalati LED-uri undeva, indiferent de loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here