Concursul Setup-urilor

Concursul Setup-urilor Episodul #16

#neata.

Ce este concursul setup-urilor? In mare parte este exact ceea ce spune numele :)). Este un concurs unde participantii trimit poze cu camera lor de gaming, cu setup-ul pe care si l-au construit, il trimit intr-un mail pe adresa asta : setupwarsromania@gmail.com iar noi discutam despre el. Fie eu singur, fie cu un invitat, incercam sa dezbatem ce ar putea imbunatati in setup-ul despre care vorbim.

Este Concursul Setup-urile o idee originala a lui CipFlixTV ?

NU, nu este, cand am inceput concursul acesta pe canalul meu de youtube, a fost un pic de drama in care lumea a sarit in sus putin ca „de copiez pe „x” si pe „y”? In primul rand nu copiez pe nimeni. Acest concurs este de mult inventat si nu este inventat nici de mine nici de Tech Source nici de care il mai face. A fost de mult timp printre noi, diferenta este ca nu a fost pana acum in Romania. Cei de la PC Garage faceau ceva, ceva ce am descoperit eu abia dupa ce am inceput seria, insa ce faceau ei este cu totul altceva.

Cine poate intra in concurs?

Oricine se poate inscrie in concurs. Tot ce are nevoie este un setup room, o camera sau un telefon sa faca poze cu el si o LUMINA BUNA pt a face pozele in asa fel incat sa respecte regulile.

Regulile Concursului Setup-urilor :

►OBLIGATORIU – un mic filmulet in care sa imi arati ca setpu-ul pe care il inscrii este al tau!

►Trimite min 4 / max 6 poze *la rezolutia min 1920×1080*

  • una in care sa se vada bine perifericele ..
  • una cu intregul setup ..
  • una cu dedesubtul biroului (sa se vada cat mai mult din cable management) ..
  • una cu PC’ul (unitatea centrala) ..
  • una cu interiorul unitatii centarle (pentru wire management).

►Trimite mail-ul CU SUBIECTUL : „Concursul setup-urilor”, pe adresa de e-mail : setupwarsromania@gmail.com

►Specifica cati ani ai, cum te numesti si ce ocupatie ai intr-o descriere scurta .. ►Castigatorului ii va fi pus link-ul de youtube (daca are) in descrierea episodului pe care l-a castigat (momentan doar atat).

A doua varianta din Concursul Setup-urilor si anume – Low Budget

In aceasta varianta castigatorul fiecarui episod din concursul setup-urilor editiile de Low Budget (care vin odata pe luna) castiga doua periferice noi noute uneori la alegere alteori sunt specificate la inceputul episodului.

In aceasta categorie se pot inscrie doar persoanele cu setup-uri cu buget scazut iar aici se iau in calcul urmatoarele :

  • PC-ul ( se ia in calcul performanta pt a intra in concurs insa nu se dau note dupa performanta – ex: daca ai un Intel Pentium, 4 GB ram si un gtx 760 poti intra in low budget cu el insa nu va fi luat in considerare la scor. )
  • Perifericele (cele mai low end bineinteles, nu vei intra in low budget cu Blackwidow si Deathadder pentru ca perifericele din concurs nu te vor ajuta daca ai mai bune).
  • Organizarea ..
  • Design-ul ..

Deci in mare parte va castiga persoana care a facut ce a putut din ce a avut si a iesit ceva organizat si frumos.

Bafta la toata lumea .. CipFlixTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here