Despre CipFlixTV

dani vancu - cipflixtv in actiune

Dani, Vancu,

Da .. pentru cei care nu stiu, asa ma numesc. Cel mai probabil multa lume care ajunge pe acest website, ajunge aici de pe canalul meu de Youtube.

Am 26 de ani, sunt casatorit, am o fetita frumoasa (seamana pe tatasu’), si evident sunt un junkie dupa tehnologie, gadgets si in mare parte tot ce se invarte in lumea tehnologiei. De mic, inainte sa ajunga PC-urile la noi, inainte si de jocurile pe televizor sega,sega video game console

si tot ce astazi inseamna tech, am fost atras de aceasta latura a lumii. Am inceput cu casetofoane pe care le desfaceam si le puneam la loc intr-o „camera” din beciul casei unde stateam, pentru ca ma batea mama ca „ii fac mizerie in casa cu toate piesele si firele alea” :))). Asa ca mi-am facut primul mancave in acel beci. Nu cred ca exista zi sa nu ma fi curentat de 2-3 ori :))) dar nu ma impiedica sa vad ce mai e si in „asta” :))). Nu mai tin minte exact ce varsta aveam dar undeva pe la 10 ani, parintii mei nu si-au permis sa imi cumpere un joc pe televizor asa ca mi-am facu eu unul din trei jocuri sega stricate. Incet incet au aparut si jocurile pe televizor sub forma de tastaturi de PC, iar dupa inca ceva vreme au ajus si PC-urile in jurul nostru. Asa vorbesc de parca as avea 70 de ani :)).

Primul meu PC,

Primul meu PC a fost unul care nici macar nu rula sistem de operare windows sau mac os. Rula prin MS-DOS :)). Aveam cateva jocuri si jucam la ele ca „hotii la cai”. De la pc-ul acela am trecut la un Intel 80286, pe urma la un Intel 80486, pe urma am trecut la Windows 95, 98, XP si de acolo stiti si voi drumul. Incet incet am terminat scoala si am inceput sa lucrez de unde a rezultat oportunitatea de a pune o baza acestei pasiuni.

Am inceput sa investesc in aceasta pasiune si incet incet am reusit sa creez acest brand, sub numele de CipFlixTV care a inceput prin canalul de youtube iar de acolo am ajuns la acest website si forumul unde oricine are o intrebare sau o problema legata de PC sau alte gadget-uri, poate primi raspunsuri si metode re rezolvare a problemei cu care se confrunta. 😀

Gata cu acest roman, v-am plictisit destul. :)).