Birou de gaming ..

Mult asteptatul „BIROU de Gaming” 😀 .. e gata, bazat pe design-ul Infinity Mirror.

Haideti sa vorbim putin despre acest BIROU chair daca aveti video-ul intreg mai sus.

Stateam si ma gandeam ce sa fac intr-o zi pentru ca aveam nevoie de un birou nou pt un alt PC in camera, si trebuia sa fac si un clip interesant cu el. Mi-a venit in minte ideea asta cu design-ul Inifinity si m-am apucat de el. daca ati vazut clipul ati realizat ca mi-a venit culaorea greista, iar cand am desfacut pachetul si am vazut, am cam luat-o razna :)). Norocul meu a fost ca am realizat ca nu e importanta culaorea deoare ce va fi acoperit de mirror oricum, asa ca m-am calmat.

Cat a durat sa il construiesc?

M-am apucat undeva pe la ora 10-11 de dimineata si cred ca cu tot cu ceva drumuri pe la magazine si cu folia pusa gresit de 2 ori ceea ce rezulta in folia care se tot desprindea de pe sticla =)), am reusit cred ca sa termin design-ul pe seara pe la 11-12 PM ..

Deci a durat o zi intreaga .. Insa rezultatul final m-a multumuit peste masura pentru ca a iesit mai cool decat ma asteptam eu. Singura problema fiind TV-ul si boxele care erau pe perete deasupra biroului si el fiind din oglinda, imi reflecta lumina de ambianta (adica LED-urile) de la TV, in birou si se vedea foarte aiurea ..un birou de asta trebuie pozitiionat in asa fel incat sa nu fie nimic deasupra lui pe perete pentru a nu reflecta nimic altceva inafara de luminile care se dun in jos la infinit aproape .. de unde si numele.

In final l-am dezmembrat pentru ca e nevoie de altul si din pacate nu am atat de mult loc in camera incat sa incapa 3 birouri si restu ce mai e pe aici :)) .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here