O singura tastatura si un mouse pt mai multe PC-uri?!

Haideti sa vedem cum se poate sa folosim o singura tastatura si un mouse pt mai multe PC-uri .. click aici pt video, sau aici pt alte informatii nelegate de acest articol.

Mouseless Borders (http://aka.ms/mm) este un produs care vă face căpitanul flotei de computer, permițându-vă să controlați până la patru computere de la un singur mouse și tastatură. Acest lucru înseamnă că cu mouse-ul fără frontiere puteți copia textul sau puteți trage și fixa fișiere între computere.

Mouse Without Frontiere este un proiect Microsoft Garage de la Truong Do. Proiectele de garaj sunt proiecte secundare pe care angajații Microsoft ca Truong le construiesc pentru distracție în noaptea și în weekend. Mouseless Without Borders a fost conceput pentru persoanele care folosesc mai multe calculatoare în aceeași cameră. De exemplu, un laptop sau o tabletă pe care le luați la întâlniri ar putea să stea chiar alături de PC-ul desktop din biroul dvs.

Sisteme de operare acceptate

Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Server 2008, Windows Server 2008, Windows Vista, Windows XP Service Pack 3. Windows 10, Windows Server 2016, Windows 8.1, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows Server 2008, Windows Vista, Windows Server 2003 sau Windows XP SP3. (32/64 biți). .Net 4.0 & up.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here