Ti s-a stricat display-ul la laptop ?

Ce sa faci cu un laptop daca ti s-a stricat display-ul ..!?

Asta este un proiect al meu foarte vechi pe care l-am facut acum ani de zile dar de cand am inceput cu youtube-ul am realizat ca ar fi un clip foarte tare asa ca l-am demontat si l-am facut din nou doar pentru video. Si sunt destul de bucuros ca a mers foarte bine. Lume a apreciat acest proiect si a facut peste 200.000 de vizualizari pe youtube.

E usor de facut ?

daca ai ajuns in stadiul in care ti s-a stricat display-ul la laptop nu ar trebui sa iti mai faci griji daca e usor sau greu de facut pentru ca oricum laptop-ul tau nu e functional in acest moment. Da e usor, dar e si greu. Principala problema poate fi feed-ul video din laptop care nu este transmis in portul VGA / HDMI / DP sau ce port are laptop-ul pentru al doilea monitor. In acest caz va trebui sa il desfaci si sa scoti molex-ul care vinde de la display-ul nativ al laptop-ului de pe placa de baza pentru ca laptop-ul sa nu il mai vada prezent.

Grija la desfacut si la montat, sa nu uitati molex-uri mici cum sunt cele de la tastatura, wifi card, difuzoare etc ..

Daca dupa toata treaba asta inca nu ai feed video pe monitorul extern atunci singura varianta este sa cautati alt display pt laptop pt ca fara cel nativ nu poti intra in bios la laptop-ul acela .. unele insa sunt friendly :)) si in momentul in care ai bagat mufa monitorului extern ai automat imagine pe el .. cu acelea ne place sa lucram :))

Inafara de treaba asta restul se poate vedea simplu in video-ul pe care l-am facut pentru voi, tine de organizare si de modul in care punem laptop-ul in spatele monitorului. Daca ai un monitor care se incalzeste si vrei sa faci gaming pe setup-ul asta va fi nevoie de un cooler pentru laptop-ul din spate, insa daca il faci doar pentru fun si borwsing, temperaturile nu vor urca atat de sus incat sa creeze o problema.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here