RAM la viteza mare :

Pe langa informatiile despre RAM la viteza mare  date in video mai sunt cateva aici jos, insa dani a explicat foarte bine in video-ul de mai sus ..

Deci, RAM la viteza mare

Nenumărate ori am auzit și am citit că memoria RAM poate avea viteze diferite – denotată ca MHz (de exemplu, 1066 MHz). Cu toate acestea, ceea ce este de fapt această frecvență nu mi-a fost explicat niciodată și am probleme cu găsirea unui răspuns. Cea mai bună estimare este că – deoarece frecvența înseamnă în mod esențial „de câte ori pe secundă” – MHz înseamnă câte ori pe secundă memoria RAM poate comunica cu CPU-ul. Te rog să mă corectezi dacă greșesc. De asemenea, cum puteți pune acest lucru într-o relație cu mărimea datelor procesate pe secundă? De exemplu. cât de multe date în mega- / kilobytes sunt trimise către CPU din memoria RAM pe secundă într-un scenariu în care este împins până la limită?

Asa ca,

Performanța PC-ului, ca orice altceva, este limitată de cea mai slabă legătură sau de ceea ce vrea să numească ghearele. În jocuri, cel mai adesea acesta este GPU-ul, dar unele jocuri sunt CPU limitate. Unele sunt chiar RAM limitate. În F1, de exemplu, DDR3-2400 oferă cu 11% mai multe cadre pe secundă decât DDR3-1600 ….. un al doilea card în SLI și acum mai multe jocuri vor sări în celelalte două categorii … aspect și minimum, mai multe jocuri încă vor sări peste. Impactul real poate fi văzut cum ar fi programele de lucru, dar, din nou, numai dacă un alt subsistem nu servește drept gheare. Creșterea costurilor RAM de-a lungul unei curbe .. începe pe o pantă mică și apoi în cele din urmă începe să se deplaseze brusc … De obicei mă mișc până în curbă până când panta face o apăsare notabilă. A fost un timp, de exemplu, atunci când DDR3-2400 a fost de două ori prețul de 1600 …. nu avea sens să meargă apoi, dar când a scăzut la $ 10 – $ 20, a fost proverbial nu brainer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here