Refacem camera de Gaming ..

In primul rand ce inseamna „refacem camera de gaming” ?

Este o serie pe care eu am creato cu simpla intentie de a impartasi cu voi modul si procesul constructiei si amenajarii camere mele de gaming / editing / entertainment.

Mai multe informatii si intregul playlist il puteti gasi aici.

De cand am inceput si pana in prezent au fost multe schimbari si multe modificari in „Mancave” :D. Nebunii de la multe monitoare la PC’uri montate pe pereti, la LED RGB prin toate colturile si multe PC-uri, Build-uri interesante, diferite, experimente si tot felul de chestii de astea care imi fac viata frumoasa.

De ce mi-am facut o camera ?

In primul rand sunt casatorit, am o fetitia, ceea ce pentru cei ca mine este de inteles, AVEM NEVOIE DE TIMP SI PENTRU NOI. De un spatiu unde sa fim singuri si sa ne relaxam facand ce ne place. Acesta este motivul pentru care mi-am construit si mi-am amenajat aceasta camera doar pentru mine. Evident nu e chair doar pentru mine pt ca e cam imposibil, asa ca din cand in cand mai am musafiri pe la TV *ca sa stea si cu mine un pic*, altfel stau doar aici :)))). Este ceva super si dintotdeauna a fost un vis al meu sa am un loc personal doar pentru nebuniile mele .. Am instalat un birou, doua, trei, cate e nevoie. Monitoare peste monitoare si PC’uri peste PC’uri.

In ultima vreme am inceput sa trec la SMART HOUSE AUTOMATION,

Adica „casa inteligenta” cum se spune la noi. Mi-am luat 2 Amazon Echo DOT 2nd generation si am inceput treaba .. de la episodul 8 incolo se vede treaba asta, insa pana acolo e drum lung si sunt foarte multe chestii interesante pe care vi le recomand sa le urmariti daca sunteti interesati de tehnologie, smart home si chestii de genul asta.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here