LED-uri in masina?

Cu ajutoru a catorva chestii, un pic de timp, putina indemanare si cunostinte in electirca este foarte usor sa faci acesti lucru tu insuti si sa nu fie nevoi sa platesti ca sa ti le puna cineva led-uri in masina.

Asa arata acel adaptor.

Procesul este urmatorul : chiar daca se vede clar in clip ce trebuie factut, am decis sa pun si in text pt cei mai lenesi un pic.

Prima data va trebui sa cumperi 4 benzi de led expre pt masina (adica taiate la 20-30 de cm si cu controller la 12v, pt ca banda e la fel, se poate face si din banda normala pt ca e toata la 12v daor ca nu ai controller) si pe urma trebuie sa vezi la picioare la sofer si la pasagerul din dreapta daca ai unde lipi banda direct pe plastic, daca nu va trebui sa improvizezi depinde de ce este acolo, difera la fiecare masina. Pe urma duap ce ai lipit banda tragi firul unde vrei sa il conectezi respectiv la panoul electric cu sigurante, acolo este cel mai indicat, paote fi in dreapta in sertar sau in stanga pe langa volan, din nou, difera de la masina al masina.

Dupa ce ai tras firul unde trebuie sa ajunga

Cauta o siguranta unde vrei sa te legi de exemplu, pe pozitie este cel mai indicat si cu ajutorul unui adaptor ►Asa arata acel adaptor, poti lega firul de plus al benzi, iar cel de minus adica masa, se poate lega la orice contact cu caroseria, pentru ca este masa. Recomand ca toate 4 bucatile de banda LED sa fie legate in paralel deoarece e mai simplu sa depistezi care e problema in cazul in care una nu merge.

Repetare ..

Repeti aceti proces pentru fiecare din benzile din fata si pentru cele de sub scaunul soferului si al pasagerului din dreapta (acolo se pub benzile ca sa se vada la picioarele pasagerilor de pe bancheta din spate) trebuie sa vezi cum reusesti sa le legi sub scaune (grija sa fie fixe sa nu se intoarca cu lumina in sus pt ca atunci nu se va mai vedea prea mare lucru la fel si cu firul care trebuie lasat mai lung pentru ca scaunele merg in fata si in spate ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here