Monitor pentru DSLR

Am desoperit o metoda de a iti folosi tableata sub forma de monitor pentru DSLR sau DSLM.

Lucruri de luat în considerare la cumpărarea unui monitor pentru DSLR

1. Dimensiune: dimensiunea monitorului este o caracteristică majoră de luat în considerare. În general, mai mare este mai bine (atâta timp cât nu pierdeți prea multă calitate). Monitoarele mai mari vă vor ajuta să vă stabiliți cu precizie focalizarea și vă va permite să vedeți detalii despre compoziție pe un ecran mai mare.

2. Cost: Costul monitorului este un alt aspect major. Majoritatea monitoarelor pentru DSLR-uri costă între 300 și 2000 USD. Bineînțeles că există monitoare care nu se încadrează în acest interval, dar veți găsi că majoritatea monitoarelor se află undeva în acest interval de prețuri.

3. Rezoluție: rezoluția monitorului este foarte importantă din mai multe motive. Așa cum vom discuta în detaliu mai jos, ieșirile HDMI de la cele mai multe DSLR-uri nu produc de fapt imagini HD. Din acest motiv, având un monitor cu o rezoluție bună, va fi esențial pentru a vă asigura că obțineți cea mai mare atenție posibilă.

4. DPI: DPI (Dots per Inch) este mai relevant pentru fotografi decât pentru filmași. Atunci când rezoluția măsoară „liniile” unei imagini, DPI măsoară câte „puncte” formează o imagine.

5. Conectori: Unele dintre cele mai bune conectori pe care le puteți avea pe un monitor sunt prizele BNC. Acestea vă vor permite să transferați cea mai mare rezoluție și veți asigura cea mai apropiată potrivire a culorilor de pe monitor. Un alt avantaj urias pentru cablurile BNC este că acestea se blochează în cameră. Cu toate acestea, DSLR-urile nu sunt echipate în prezent cu ieșiri BNC. În schimb, utilizatorii DSLR au în general următoarele opțiuni: intrări HDMI, componente și HD-SDI.

6. Caracteristici speciale: Unele monitoare sunt, de asemenea, echipate cu caracteristici speciale, cum ar fi capacitatea de a monitoriza nivelurile imaginii sau setările de potrivire a culorilor.

INSA TOATE ASTEA se pot face din smartphone cu detaliile din video-ul de mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here