Poti face minuni cu cu unul ..

Ce este si cum se foloseste un GREENSCREEN

Cum vă mutați personajele într-o lume care trăiește numai în imaginația voastră? Urmând acest ghid simplu pas cu pas pentru a folosi „o panza verde”.

GREENSCREEN

Prin magia efectelor video și a tehnologiei, puteți suprapune subiecții pe medii virtuale, le puteți plasa pe fundaluri animate digitale sau le puteți transporta într-o oază deșertătoare. Puteți reduce un om plin de viață, astfel încât să poată sta pe o masă, să utilizeze efecte vizuale pentru al face să zboare prin cer ca un super-erou sau pur și simplu să vă simuleze propriul raport meteorologic la televizor. Dar pentru a face bine, veți avea nevoie de o mulțime de verde. Nu, nu vorbim de bani.

Verdele

cu care ne gândim vine sub forma unui ecran verde. Secretul de a vă scoate subiectul din lumea reală și de al plasa într-un domeniu digital este cromatică, și asta înseamnă a deveni verde. În acest articol vom acoperi toate lucrurile esențiale pe care trebuie să le cunoaștem pentru a scoate chenarele, cheile curate și fundalul digital compozit și fundalul virtual în editările dvs.

Keying este procesul de izolare a unei singure valori de culoare sau luminozitate într-o imagine electronică și folosirea unui software pentru a face această valoare transparentă, permițând o altă imagine să apară prin zonele afectate. Blocarea cu luminanță sau lumenarea este procesul de tastare a unei valori sau a unui interval de luminozitate, precum negrul sau albul. Clapele de lumină sunt adesea folosite pentru aplicarea maturilor. Tastarea culorilor, sau cromarea, identifică o anumită culoare pentru a fi eliminată.

De ce am nevoie ?

Puteți crea o configurație simplă de cromare aproape oriunde, cu doar câteva instrumente de bază. Pentru a filma imagini care vor fi curate, veți avea nevoie de un fundal verde, o sursă de lumină strălucitoare și un trepied pentru a bloca camera video. Vom acoperi fiecare dintre aceste elemente în detaliu.

Mai multe detalii vedeti in clipul de mai sus ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here