GH5 and GH5s Cage – O unealta necesara pt Pro Filmmaking

Haideti sa vedem pt ce am avea nevoie de un GH5 and GH5s Cage sau un cage pentru orice alta camera ..

„Dacă vreau să filmez un videoclip minunat în viitor cu ajutorul tehnologiei DSLR cu 4K, video, ce ar trebui să cumpăr mai întâi?” Aceasta este o întrebare a lua o mulțime de timp de la prieteni fotograf. Dat fiind că dețin deja un trepied, primul meu răspuns este întotdeauna să încep cu o cușcă. Iată de ce.

Ce este o „camera cage” ?

O cușcă este o carcasă metalică deschisă pentru camera dvs. cu mai multe fire filetate pentru atașarea unui număr mare de accesorii. Acest lucru este, în mod eficient, primul pas în crearea unei configurații modulare a platformei video în funcție de cerințele pentru o anumită fotografiere. Cuștile sunt adesea specifice corpurilor camerei, deci asigurați-vă că corpul camerei dvs. apar în lista de compatibilitate a producătorilor.

Accesorii multiple

Utilizarea evidentă este capacitatea de a fixa diverse accesorii ale corpului camerei, cum ar fi monitoarele, luminile și microfoanele. Folosirea hotshoe pentru un mic pusca poate fi suficientă, dar va exista probleme de dezechilibru dacă încercați să montați un monitor sau o lumină pe acolo, ca să nu mai vorbim de șansele crescute de monitor sau de lumină care se încadrează din hotshoe mount și rupere.

Îmbunătățirea manipulării

Atașarea mânerelor deasupra sau de pe ambele părți ale corpului camerei dvs. asigură funcționarea fără probleme a camerei. O cușcă vă oferă toate punctele de conectare necesare pentru aceste accesorii și puteți selecta care dintre acestea vor fi cele mai utile în funcție de fotografiere. Dacă veți trage mai mult de la o înălțime a șoldului, atunci va fi o manetă pentru sub-arc, în timp ce partea laterală a mânerului va fi mai bună pentru a trage de la ochelari.

Follow Focus ..

Înregistrarea imaginilor creative va însemna că trebuie să preluați manual controlul focalizării. Mutarea inelului de focalizare în timpul înregistrării va crea mișcări ale camerei, astfel încât pentru a minimiza acest lucru, puteți atașa un focar următor la partea inferioară a cuștii utilizând un dispozitiv de fixare a șinei. În timp ce lentilele video vor avea inele de angrenaj cu dinți, este simplu să adăugați dinți la o lentilă foto folosind un accesoriu mic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here