GTX 1080ti STRIX – O bestie de placa video

Bestia neimblanzita :O

2
648

GTX 1080ti STRIX

Neata .. astazi vorbim putin despre minunata placa video de la Asus Strix, cu chipsetul nVidia si seria 1080ti de 11GB, GDDR5, o nebunie 😀

De ce ai avea nevoie de o placa vide care costa 5000 de lei ? e simplu : NU AI!

Exista doar trei motive pentru care consumatorul si-ar dori o placa vide ca asta :

  • 1 – Gaming in 4k @60fps
  • 2 – Editing & Animatie / 3D
  • 3 – Fite (vrei tu sa fi smecher)

Inafara de aceste trei motive eu nu am reusit sa gasesc altele care sa te motiveze in a cumpara o asa placa video. Pentru gaming-ul de zi cu zi, un 1080 simplu e mai mult decat perfect, chiar si un 1070 este foarte bun, doar in momentul in care vrei ca gaming-ul ala in 4k vrei sa il transformi in 4k 60fps, atunci e nevoie de extra kick-ul de performanta pe care GTX 1080ti-ul ti-l poate oferi. Pe langa curentul electric extra pe care il foloseste, pretul cu  care o poti achizitiona acum din „acest motiv” si boost-ul in performanta pe care ti-l ofera, dupa cum am spus, excluzand cele trei cazuri de mai sus, nu ai nevoie de un GTX 1080ti de nici un fel.

Asa ca,

Daca esti un entuziast, ca mine, o sa ti-o cumperi indiferent de cate articole gasesti unde lumea spune ca nu merita sa o cumperi :)). Sfatul meu este sa ai o sursa capabila, cu cat are eficienta mai mare cu atat e mai economica pentru buzunarul tau, iar daca o combini cu un i7 8700k si un 24 GB de ram eu pot spune destul de comod si sigur ca 2-3 ani esti asigurat (asta vorbind in 2018).

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here