Cat de buna poate fi o drona la 200 de lei ?

Hai sa vedem ..

0
670

Drona la 200 de lei , cat de buna poate fi ?

Astazi vom afla .. vorbim despre o drona ieftina, unde linia intre drona sau jucarie este foarte foarte blurata. Daca stau putin sa ma gandesc, fiind iubitor de drone, in mare parte a celor de la DJI, bineinteles, pot sa spun ca nivelul meu de asteptari esti foarte ridicat. Tinand cont ca la acest pret nu are nici o sansa pentru a se ridica nici macar aproape de acel nivel va trebui sa abordez acest review cu totul si cu totul diferit.

Design

Din primul ochi aruncat peste aces produs realizam ca este o copie a DJI Mavic PRO, este micuta, chiar mai mica decat Mavic-ul. Este compacta si usor de luat in calatorii datorita modului „foldable„. Plasticul din care este fabricata da un feeling de ieftin iar culorile si finisajul sunt de aceiasi natura.

Autonomie

Cat zboara de mult cu o singura baterie ?

Dupa 1 zi de zburat cu ea si cele 3 baterii din combo-ul cumparat au fost reincarcate de doua ori fiecare, am ajuns la concluzia ca autonomia unei baterii este 10 minute, usurel, mai mult sa mai putin. Depinde bineinteles depinde de modul in care o pilotezi, de conditiile meteorologice in care se alfa si de ciclurile de reincarcare a bateriei. In mare parte cam 10 minute poti zbura cu o baterie. Este destul cat sa ai timp sa te joci putin cu ea si sa o sparg daca aia este sa se intample :))).

Features

O drona la 200 de lei ce fel de tech features poate sa aiba ascunse in ea :)), haideti sa discutam putin si despre ele.

Din pacate sistemul de hover este absent ceea ce din punctul meu de vedere este un foarte, FOARTE mare dezavantaj. Restul sunt cateva inutile despre care in mare parte nu merita sa discutam pentru ca ori nu functioneaza dupa cum sunt descrise ori „functioneaza prea bine” adica de loc :))).

Camera

Pentru entuziastii filmarilor aeriene sau fotografiei aeriene, aceasta drona nu este alegerea potrivita. Este dotata cu o camera care filmeaza doar 720p @30fps, dupa aproximarea mea undeva la 2-4 mb/s cu un f2.2 undeva probabil pe la 12mm insa din pacate este foarte fisheye iar distorsiunile sunt de 2x, 3x mai mari decat la un go pro hero 5 pe superview mode.

Dar again, la pretul asta trebuie sa realizezi ca „nu dai un ban ca sa stai in fata”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here