PLACA VIDEO de PC pe LAPTOP

Cum putem pune o PLACA VIDEO de PC pe LAPTOP sa jucam jocuri care nu ne merg pe laptop ?

Pci-E 8x Mini Docking Station. (baietii de la BangGood.com au multe chestii pe website-ul lor pentru tot felul de proiecte interesante ..

Am vurt sa va arat intr-un simplu clip cat de simplu paote fi sa instalati o placa video pt PC pe un laptop pentru a puta juca jocuri puternice care de altfel nu s-ar putea jucat pe un anumit laptop. Bineinteles vorbim despre un laptop obisnui nu un laptop de gaming, si bineinteles vorbim de cazul in care vrei ca sa ai laptop si sa poti si juca dar nu ai bani de unul de gaming. Clar ca daca ai bugetul pentru un PC e indicat sa iei PC-ul, acest proiect nu este un inlocuitor al PC-ului, ci de fapt metoda asta te ajuta sa iti mentii laptop-ul in starea de TRAVEL, adica il iei si ai plecat cu el, dar in acelasi timp poti connecta placa video si sa „bagi” gaming fara a fi nevoit sa iei un PC dedicat daca nu vrei asta.

Cum se face?

Simplu .. haideti sa trecem un pic peste etape ..

Prima data trebuie sa desfaci laptop-ul si sa scoti placuta de wifi care se conecteaza prin PCI-e 8x dupa care trebuie conectat adaptorul pentru docking station. Pe urma va trebuie o sursa de curent cu care se alimenteaza docking station-ul si evident va trebui pusa placa vine in el. Dupa asta, printr-un cablu adecvat se conecteaza un monitor la placa video si VOILA .. ai palca vinde la laptop si poti juca jocurile care le poti pe placa video respectiva si evident in limita CPU bottleneck-ului in cazul in care va face. Dar in mod sigur va face daca ii tragi un GTX 1070.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here