Windows 10 PRO Original la 50 de RON .. e LEGIT!

17
4329

Merita sa cumperi Windows 10 Pro ? DA, daca costa doar 13$ ..

Windows 10 Pro Original KEY OEM .. reducere colosala pe www.urcdkey.com ( au trecut de pe scdkey pe urcdkey ) .. discutam indeamanuntul daca merita sau nu sa ai un Windows Original.

Aveti aici link-ul direct catre Windows, iar cu acest cod „CFTSK10%” aveti 10% reducere la orice Windows achizitionat.

Mai sus aveti video-ul full sau daca v-ati decis sa cititi prima data, ceea ce ma indoiesc :))), puteti da click aici.

in other news : click here.

17 COMENTARII

  1. Mersi ! A mers. Am luat aseară o cheie de W10Pro pentru calculatorul meu nou pe care l-am terminat de asamblat tot atunci si windows-ul s-a activat imediat. Am folosit si codul tau de reducere 🙂 Îți urmăresc canalul de youtube cam de un an și imi place ce si cum faci. Keep up the good work !

  2. Salut. Am luat si eu un key de win 10 si a mers. Am luat varianta retail si voiam sa te intreb… daca vreodata va fi nevoie sa reinstalez windows-ul, il voi putea activa din nou cu aceeasi cheie? Sau trebuie dezactivata mai intai cumva? Ms mult si te urmaresc mereu! Good job!

  3. sal am cumparat si eu cd key cu codul tau de reduere mulumesc mult. iam intrebat daca reinstalez windowsul pe aceas calculator va trebui sa cumpar alt cd key au spus ca da trebue alt cd key sa cumpar daca reinstale windosul imi spui si mie clar daca au avut dreptate?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here