Shadow of the Tomb Raider a fost anunțat

2
650

Următorul tilu Tomb Raider tocmai a fost dezvăluit și putem vedea primele secvențe din joc până la lansarea primului trailer, pe data de 27 aprilie. Jocul se numește Shadow of The Tomb Raider și va fi lansat pe 14 Septembrie anul acesta.

Acesta este trailer-ul.

Nu vom afla detalii noi despre Shadow of the Tomb Raider până la evenimentul său mondial la 27 aprilie, dar între timp Square Enix a lansat o nouă artă care ne dă o idee mai clară despre ce este vorba despre joc. Așa cum a sugerat remorca jocului, arta prezentată mai jos ne face să avem dublu încredere că Lara va vizita unele piramide maya din America de Sud și poate că va explora o parte din istoria din jurul mayașilor și eclipselor.

Shadow of the Tomb Raider leaks ..

După o mulțime de scurgeri, știm deja de la Square Enix că Shadow of the Tomb Raider este într-adevăr numele următorului titlu Tomb Raider și că va fi lansat pe 14 septembrie 2018. Se pare că acest lucru ar putea fi foarte bine capitolul final din povestea de origine a lui Lara, așa cum se spune în sloganul acesta este „finalul climactic”, așa că așteptăm o călătorie întunecată și emoțională. Detaliile din joc sunt subțiri pe teren în acest moment, dar știm că vom afla mai multe la dezvăluirile oficiale ale jocului pe 27 aprilie. Aici puteți găsi toate știrile, zvonurile și tot ceea ce știm până acum despre aventura lui Lara din 2018 în Shadow of the Tomb Raider.

Dupa scurgeri si promisiuni

Confirmarea oficiala ca aventura lui Lara din 2018 ar fi numita Shadow of the Tomb Raider a avut loc pe 15 martie. Site-ul oficial al jocului a fost deschis pentru a arata data oficiala de lansare pe 14 septembrie alaturi de o remorca. De asemenea, a fost confirmat faptul că jocul va veni la PS4, Xbox One și PC la aceeași dată. Deci, nici o exclusivitate temporizată. Mai multe informații despre joc vor veni la evenimentul său oficial care va avea loc la mai multe locații din întreaga lume pe 27 aprilie. Precomenzile vor fi deschise și la această dată.

Titlul implică o întoarcere mai întunecată a călătoriei lui Lara până acum, dar jocurile au fost deja destul de întunecate, cu lupte supranaturale, lupta Lanei de a deveni raiderul încrezător al mormintelor pe care le cunoaștem și le iubim cu toții și istoria familiei tulburate. Cel puțin, titlul implică faptul că Lara intră în ea și că se îndreaptă spre raiderul de mormânt, pe care îl cunoaștem foarte bine. Sloganul jocului spune că aceasta va fi o „finalitate climatică” pentru povestea de origine a lui Lara, așa că așteptăm ceva mare, precum și o indicație despre locul în care seria poate merge de aici. Scriitorul Rhianna Pratchett a declarat recent că dorește să se ocupe de o Lara mai în vârstă și mai grizită, poate că vom vedea un set pentru asta la sfârșitul acestei serii. În prima teaser a jocului am văzut o mulțime de locații montane, dar l-am văzut pe Lara pe ceea ce pare a fi niște piramide maya, sugerând de această dată că am putea să-i vedem o călătorie în America de Sud.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here