CPU DELIDDING

Am facut primul CPU DELIDDING cu un CPU vechi, am facut cateva experimente cu cateva placi de baza si cu cateva procesoare in speranta ca o sa ardem unul din ele sa vedem cateva aritficii micute :)) .. am vazut sau nu am vazut ? vedeti in acest clip care este postat mai sus ..

Acum sa vorbim putin despre ce este un proces de Delid la un Procesor.

Delidul, adica decalarea poate fi descrisă ca ceva de genul „răcirea la nivelul următor”. Dar este ceva mai bun decât răcirea cu lichid? Ei bine, da și nu. Pe scurt, delidding-ul este un entuziaști „sportiv” care se îndreaptă spre obținerea unor rezultate mai bune de răcire. Răcirea lichidelor este mult mai superioară răcirii prin aer, iar răcirea cu lichid a unui procesor delidded este chiar mai eficientă. Rămâi cu noi și aflați de ce. Pentru o mai bună înțelegere a acestui articol, asigurați-vă că ați verificat blogul anterior numit „Ghidul compozițiilor termice” … și dacă vă greșiți după o abreviere precum „IHS” sau ceva ce nu înțelegeți, căutați-l pe „Glosarul nostru de răcire lichidă „Și ați putea găsi răspunsul corect!

Deci,

dacă sunteți familiarizați cu elementele de bază, putem merge mai departe și putem vorbi despre delidding. Cuvântul „capac” se referă la IHS pe un procesor și, prin urmare, în termeni simpli, delidding înseamnă eliminarea capacului. Este într-adevăr nevoie să faceți un procesor? Ei bine, nu. Delidding a devenit foarte popular la sfârșitul anului 2011, odată cu lansarea microarhitecturii Ivy Bridge, care a fost a treia generație de procesoare bazate pe procesul de fabricare de 22nm dezvoltat de Intel®. Noul CPU a fost o modernizare a arhitecturii Sandy Bridge și ar fi trebuit să aducă o eficiență energetică mai bună, o TDP mai scăzută și temperaturi mai scăzute. Cu toate acestea, utilizatorii au observat că procesoarele lor Ivy Bridge au adus temperaturi mai mari decât procesoarele vechi Sandy Bridge. Acest lucru a făcut overclocking un pic de o problemă, și overclockat procesoare au lovit 100 ° C foarte ușor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here