Phillips B Line 346BC1 – Se putea mai bine ?

Sincer nu cred .. Adica am testat multe monitoare pana acum iar cand BUGETUL isi face locul in discutie si nu vrei sa dai 4000 de lei pe un ultrawide de la alt brand, acest Phillips 346BC1 se cam vinde singur ..

Ce functii are ?

Incepem cu functiile pentru ca peste tot incep cu specificatiile asa ca aici am zis sa facem un pic de „mixing it up”

USB-C .. da .. prin care conectezi un laptop si ai direct in monitor USB hub-uri si conexii audio pe langa boxele integrate evident ..

Switch KVM care iti permite sa conectezi doua PC-uri sau un Laptop si un PC simultan impartindu-ti imaginea in doua pe monitor ..

Blue light filter evident, Power sensor si Light sensor care sunt doua functii ECO ale monitorului as putea spune ..

Power sensor-ul trece display-ul intr-un mod DIM, scade luminozitatea brusc si intens in momentul in care nu esti in fata monitorului pentru a economisi energie electrica ..

Light sensor-ul este functia ce ajusteaza automat brightness-ul monitorului in functie de lumina din incaperea unde este monitorul plasat ..

Ultrawide, lucru ce il face superb pentru orice fel de productivity workflow, eu de cand mi-am achizitionat primul monitor ultrawide nici nu ma chinui sa editez sau sa lucrez in programe precum premiere sau after effects, programe ce favorizeaza timeline-uri orizontale, pe monitoare 16:9 .. ULTRAWIDE, 21:9 all the way ..

Specificatii ..

34″, pannel VA cu 5 ms response time si 100 hz refresh rate, cu o rezolutie 1440p ( 3440×1440), freesync, cubrat si cu posibilitate de rotit stanga, dreapta, sus si jos ..

Display-ul este foarte vivid, foarte sharp si pe colturi, bleeding-ul este super fin, aproape absent, chestie ce m-a uimit putintel cam mult

Deci all in all este un monitor SUPERB, cu specificatii de top si calitate foarte buna, lucru ce ma duce la pret ..

Cat costa ?

Pretul in momentul de fata este 2199.99 de lei, il puteti gasi aici

Iar mai multe informatii si teste evident, in video-ul atasat in acest articol .. sau direct aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here