CINEMATIC STORY VLOG BRASOV 2017

UITATI-VA LA TOT VIDEO'ul .. e plin de chestii faine si MERITA! si simt nevoia sa o mai spun odata : Cel mai tare STORY VLOG pe care l-am facut vreodata!!

0
404

Cinematic STORY VLOG BRASOV 2017 – Frame Concept

Primul cinematic story vlog de pe canal.

Experienta din acest vlog a fost coplesitoare, locuri frumoase, am reusit sa filmez in amre parte cam tot ce mi-am propus, am cunoscut foarte multi oameni importanti, am realizat ca multi oameni importanti ma cunosc pe mine (cu ajutoru canalului meu de youtube) ceea ce a fost o surpriza imensa si placuta.

Am ajus la hotel dupa vreo 8 ore de condus, nu aveam usa la cabina de dus =)), nu mergea internetul insa dupa un telefon, internetul s-a rezolvat. Cat despre usa de la cabina de dus, asta este :)) in momentul in care faceam dus apa sarea in toate directiile si puteai „inota pe jos” :)))) .. dar oricum, a compensat frumusetea locului, oamenii dupa cum am spus si faptul ca am putut filma tot ce am vrut, relativ

Ideea de STORY VLOG am inventat-o poate nu eu, dar este conceptul de a povesti ce s-a intamplat in excursie mai degraba decat aratand daor de acolo ce s-a intamplat ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here